Träindustriarbetare på AB Karl Hedin Emballage i Mullsjö

Om jobbet

Vid vår fabrik i Mullsjö tillverkas till största del långseriepall gjord i pallmaskiner, men vi har även manuell produktion av specialemballage. Vi är en liten anläggning som kommer växa rejält de närmsta åren, vilket gör att vi nu behöver fylla på med motiverad personal.


Som en träindustriarbetare ingår du i ett arbetslag som betjänar industriella maskiner, spikar emballage manuellt samt kapar virke. Känsla för lättare mekaniskt underhåll, flödestänk, vana från industriella maskiner eller truck-vana är meriterande. Som en del i vårt team arbetar du ständigt med att utveckla och effektivisera vår produktion, och vi ser gärna att du har förmåga att arbeta proaktivt


Vi söker dig som klarar ta eget ansvar för din arbetsvecka och som är praktiskt lagd. Du ska ha en bra arbetsmoral och vara ordningsam, gärna med kunskaper inom industri eller bygg. Vi ser samarbetsförmåga och ett driv att vilja bidra där det behövs som viktiga egenskaper bland våra anställda. Vi vill skapa ett starkt team som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för våra kunder. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och körkort samt tillgång till bil.


Om AB Karl Hedin Emballage

AB Karl Hedin Emballage är en av Sveriges största emballageproducenter med en diversifierad produktportfölj och en bred geografisk utspridning, som även sträcker sig bortom Sveriges gränser. Med smarta råvaruflöden från egna sågverk anpassar vi dessa för att möta kundernas behov, och företaget strävar mot ett entreprenöriellt tänk som uppfattas som mest kompetent och prisvärd i vår region.


Om anställningen

Placeringsort: Mullsjö

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Skiftgång: Ingår i tjänsten

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse


Skicka in din ansökan 

Maila din ansökan till tobias.lidberg@abkarlhedin.se

Ansök senast 12 april

Vi tar hand om ansökningar löpande och har omgående behov


Kontakt

Tobias Lidberg, Platschef

tobias.lidberg@abkarlhedin.se
076- 117 07 06


AB Karl Hedin Emballage Mullsjö

Nyhem Lundstugan

565 92 Mullsjö

 

Läs mer om AB Karl Hedin Emballage på www.abkarlhedin.se/emballage

Copyright © AB Karl Hedin 2023 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB Copyright © AB Karl Hedin 2023
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB