Karbenning Sågverk och Hyvleri


Karbenning är idag AB Karl Hedins största sågverk helt inriktat mot förädlade produkter mot den svenska byggbranschen samt svensk emballageindustri. Karbenning förbrukar enbart normaltimmergran i två längder för att redan från skogen optimera råvaran mot den färdiga produkten. Huvudelen av de sågade produkterna vidareförädlas i form av hyvling och målning.


 


Råvaran till Karbenning kommer från närområdet vilket ger timmer av god hållfasthet vilket är viktigt för att kunna tillverka byggprodukter av högsta kvalitet.


 


Karbenning har idag ett antal unika produkter så som Hedinregel, Bergslagspanel, Topptrall och Kärntrall. Alla utvecklade för att lyfta trä som byggmaterial och erbjuda produkter till våra kunder som underlättar och förbättrar byggprocessen.


 


Ledord för Karbenning sågverk är hög kvalitet, god leveranspresision och unika produkter.

Karbenning Sågverk & Hyvleri

AB Karl Hedin Sågverk
Karbenning
738 92 Norberg

Telefon: 0223-296 29

Öppettider
IDAG: 08:00 - 16:00
Vardagar: 08:00 - 16:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
Avvikande öppettider

Avvikande öppettider Karbenning Sågverk & Hyvleri

Datum Öppettider Beskrivning

Nicklas Larsson

Försäljning

Mobil: 010-483 82 22

Michael Magnusson

Platschef

Telefon: 010-483 82 45
Mobil: 073-589 31 46

Martin Söderlund

Produktionsansvarig Såg och mätstation

Mobil: 073-081 39 83

Tomas Wallman

Produktionsansvarig Justerverk/hyvel och måleri

Mobil: 076-116 34 90

Jonas Bergvall

Kvalitetsansvarig

Telefon: 010-483 82 47

Åke Forsberg

Utlastning

Telefon: 010-48 38246

Nathalie Björnberg

Ordermottagning/säljadm.

Telefon: 010-483 82 25

Bitte Olsson

Ordermottagning/säljadm.

Telefon: 010-48 38226

Niklas Karlsson

Inköp

Telefon: 010-483 82 81

Rickard Molnar

Produktionsplanering

Mobil: 073-068 36 54

Joacim Conradson


Telefon: 010-483 82 82

Copyright © AB Karl Hedin - Sågverk/Förädling 2022
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB

Information: Denna webbplats använder cookies för bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer | Tillåt cookies