Emballage och takstolar

Vi producerar emballage i våra tio anläggningar som ligger i Rättvik, Årsunda, Jularbo, Krylbo, Skultuna, Torpa, Norrköping, Herrljunga, Bankeryd och Libatse. Huvudinriktningarna är specialpall med och utan plast till skogsindustri, lastpallar och lådor till stål- och verkstadsindustri, där vi även har kapacitet för att producera stora och tunga emballage. Genom vårt dotterbolag Boardic AB erbuder vi även plywoodemballage, vilka tillverkas i våra fabriker i Norrköping och Estland. 


Våra kunder har höga krav på service, korta leveranstider, kvalitet, leveranssäkerhet och produktionskapacitet. Leveranssäkerheten stärks av att vi ingår i en sågverkskoncern med hyvlerier. Detta garanterar att vi alltid har rätt virkesråvara, och möjliggör att ta fram specialdimensioner för att optimera materialkostnaden för egenutvecklade emballage. Eftersom vi även arbetar med well och plywood finns alla möjligheter att ta fram kostnadseffektiva konstruktioner. Vi skräddarsyr emballage och pall efter kunders önskemål.


Förutom emballage tillverkar även vår fabrik i Rättvik takstolar, där vi har egna konstruktörer på plats. Försäljningen sker främst genom våra bygghandlar så för att komma i kontakt med säljare och konstruktörer av takstolar, kontakta din närmsta AB Karl Hedin Bygghandel. Mer information om våra takstolar finns under produkter. 

Produkter

Takstolar

Produkter

Trälådor och häckar

Produkter

Träpallar

Produkter

Lättpallar

Produkter

Helpallar

Produkter

Halvpallar

Produkter

Specialpallar

Produkter

EUR-pallar

Produkter

Pallkragar

Produkter

Träemballage

Produkter

Packning

Produkter

Barriärpåsar

Produkter

Trumemballage

Produkter

Well

Produkter

Kombinationsemballage

Produkter

Plywoodemballage

Copyright © AB Karl Hedin - Emballage 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB