Takstolar

Vår takstolsfabrik i Rättvik producerar takstolar efter våra kunders mått och önskemål. Vi tillverkar alla typer av takstolar: fackverk, ramverk, sax, pulpet samt specialtakstolar. Det enda kunden behöver göra är att tillhandahålla alla mått och gärna en skiss över byggets takstolar, utifrån dessa uppgifter kan våra erfarna konstruktörer sedan göra beräkningar och ritningar.


Takstolsfabriken i Rättvik producerar årligen ca 10 000 takstolar. Alla sammanfogningar sker med varmförsinkad stålplåt och våra spikningsplåtar pressas på virkesstyckena. På så vis undviker vi mekaniska skador på virket som kan uppstå vid spikning, samt att man får en slät yta att isolera mot. Virket vi använder i takstolarna kommer mestadels från våra egna sågverk, på så sätt kan vi garantera att våra produkter håller den kvalitet vi utlovar.


Offertförfrågning och beställning av takstolar kan göras online via formulären i menyn, alternativt med nedan broschyr som underlag. Du är även välkommen att vända dig till din närmsta AB Karl Hedin Bygghandel för mer information och hjälp för just era takstolar.

Beställ takstolar online

Broschyr takstolar

AB Karl Hedin Bygghandel

Copyright © AB Karl Hedin - Emballage 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB