Kontakta oss

AB Karl Hedin Bygghandel

AB Karl Hedin bygghandel finns idag på 50 orter från Östersund i norr till Trollhättan i söder. Med runt 500 anställda och en omsättning om ca 3,8 md kr (2022) är bygghandeln den största och mest expansiva delen i koncernen AB Karl Hedin.

 

Varje butik är anpassad efter lokala förutsättningar på varje ort, både avseende sortiment och unika kundlösningar. Gemensamt för alla butiker är den höga kvalitén och långsiktigheten i urvalet av produkter. Virket  kommer ofta från vår egen skog, våra egna sågverk och vår egen förädling.

 

Bergslagspanel är ett exempel på ett av våra egna varumärken där vi har kontroll på träflödet och kvaliteten i alla led. Även när vi säljer andras varumärken gäller också höga kvalitetskrav. Hos oss handlar både proffs och hemmabyggare.

 

I våra butiker hittar du vår trevliga och kunniga personal som har målsättningen att betjäna snabbt och effektivt.

 

Flertalet i vår personal vi har sina egna specialområden för att kunna ge dig rätt råd och bästa service.

Vårt motto är att alla våra kunder ska rekommendera oss

OM OSS

Från planta till planka

Vår kvalitetsstämpel - Från planta till planka - visar att produkten är en del av AB Karl Hedins kvalitetskoncept, ”Det lokala kretsloppet”.

OM OSS

Vår målsättning

Vår målsättning är att tillhandahåller allt som har med byggnation att göra vare sig du är proffs eller hemmafixare. Läs mer här!

OM OSS

Historik

Läs Karl Hedin's egen berättelse om hur allt startade i början på 1900 talet och sedan växte till dagens framgångsrika träkoncern.

OM OSS

Kundinformation

Här hittar du som kund information om t.ex. våra olika faktureringssätt, hur du utnyttjar kreditfaktura och hur du kommer i kontakt med kundreskontra.

OM OSS

Leverantörsinfo

Här hittar du som leverantör kontaktuppgifter, faktureringssätt, formkrav på fakturor mm.

OM OSS

Vanliga frågor

Har du en fråga till oss? Chansen är stor att du hittar svaret här! Här samlar vi de vanligaste frågorna som våra kunder brukar ha. Om inte, är du mer än välkommen att kontakta oss.

PRODUKTER

Byggsortiment

Här presenterar vi ett urval av vårt kompletta utbud. 

KAMPANJER

Kampanjer

Missa inte våra erbjudanden!

Copyright © AB Karl Hedin Bygghandel 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB