Kontakta oss

Från dröm till verklighet

– Vi kan göra din dröm om ett nytt kök till verklighet!
Det säger Frida Wiik som älskar att skapa och sälja kök. 


– Det härligaste i mitt jobb är när jag blir hembjuden till en kund som vill visa upp sitt nya kök som jag hjälpt till att skapa.


Köket är bostadens hjärta, där man umgås med familj och vänner. Men att skapa ett nytt kök kan ha sina utmaningar.

Och det är här Frida kommer in i bilden. Hon jobbar som kökssäljare på AB Karl Hedin Bygghandel i Ludvika i Dalarna. Tillsammans med kollegan Jonas Heldmark, som säljer kök runt Siljan, hjälper de dagligen kunder som drömmer om ett nytt, fint kök.

Vi kan göra din dröm om ett nytt kök till verklighet!

Frida Wiik, kökssäljare Ludvika

– Vi analyserar kundernas behov, fortsätter Jonas. Vi inspirerar, planterar idéer och en känsla och stöttar. Vi ger också våra kunder många aha-upplevelser, “kan man göra sådär?!”

 

Analysen består av “frågor, frågor och frågor” till kunden, säger Frida med ett skratt. För det är viktigt att ha koll på varje detalj, hur kunden vill ha det. Vissa vill ha ett traditionellt kök, andra vill ha ett som är fyllt med speciallösningar och detaljer.

Förutom att säljarna har en tät kontakt med kunden redan från början, så samarbetar de med övriga byggsäljare på AB Karl Hedin Bygghandel, och de snickare som ska bygga köket.


– Med produkter och kompetens under samma tak kan vi skapa en helhet som vi är ganska ensamma om, menar Frida. Behövs det till exempel ett nytt köksgolv eller nytt kakel? Inga problem. Lika väl som garderober, badrum och fönster, och varför inte ett helt garage. Vi kan leverera ett helt hem från samma butik! Och det gillar många av våra kunder!


Alla kök som AB Karl Hedin Bygghandel levererar är unika.

– Ja, de blir skräddarsydda utifrån kundens önskemål och förutsättningar, säger Jonas. Du ser på en gång att köket är skapat just för dem som bor där. Och det finns nästan ingen gräns för vad vi kan göra.

Lee Borg är kategoriansvarig för kök på AB Karl Hedin Bygghandel. Hon berättar att man har 48 butiker i Sverige, från Östersund i norr till Trollhättan i söder.

– Vi kan sälja kök från alla våra butiker, även om vi inte har säljare på alla orter. Och vi satsar på leverantörer som ligger i framkant vad gäller sortiment och kvalitet, liksom på ett väldigt brett sortiment. 


“Kvalitet” för AB Karl Hedin Bygghandel är allt från långa garantier, svensktillverkat och miljötänk i produktionen, till ett brett sortiment av färdigmonterade stommar, vilket sparar tid för snickarna. Huvudleverantören av kök är Marbodal.

– Kvalitet för oss är också hög service från våra säljare och vi förser dem med allt de behöver för att bli riktiga proffs!

 

AB Karl Hedin Bygghandel kan leverera kök till allt från en privatperson till stora bostadsprojekt.


– Och, tillägger Lee, oavsett om det är ett litet renoveringsobjekt eller 200 nya kök, så kan våra kunder lita på att de får samma professionella bemötande, trygga råd och inspirerande hjälp. Hos oss är alla kunder lika värda!

Copyright © AB Karl Hedin Bygghandel 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB