Kontakta oss

Kundinformation

Här finns information gällande fakturafrågor. Du är självklart varmt välkommen att ringa eller mejla vår Kundreskontraavdelning om du har ytterligare frågor och funderingar.


Kontakta vår Kundreskontra:

E-mail: kundreskontra@abkarlhedin.se
Telefon: 010 – 483 82 90

 

Betala en faktura:

Vi betalning av fakturor mot oss kan du använda följande alternativ.

BG 5276-1483 (OCR-krav)

PG 4150101-6

Faktureringssätt

E-faktura
Vi kan skicka fakturor digitalt direkt till din bank. Du får en avisering om att du mottagit en e-fakturan och kan betala den genom att endast godkänna den. Du registrerar dig för e-Faktura på din bank. 


PDF- och Mejl-faktura
Kontakta kundreskontran på kundreskontra@abkarlhedin.se eller via telefon 
010 – 4838290 för att ställa om till mejlfakturor. Ange ert kundnummer och mejladressen dit fakturorna ska skickas framöver. 


SVE- och EDI faktura
Är du intreserad av att ta emot SVE- eller EDI-fakturor från oss framöver? Skicka i så fall ett mejl till tryggsupport@abkarlhedin.se så kommer vi kontakta dig och stämma av förutsättningarna.


Pappersfaktura

 

 

Har du fått betalningspåminnelse?

Om fakturan inte blivit betald några dagar efter det att förfallodatumet har passerat skickas en betalningspåminnelse ut till dig. Har du betalat din faktura i samband med att påminnelsen skickades ut ber vi dig bortse från den. Försök att betala fakturan så fort som möjligt för att undvika att ärendet skickas vidare till inkasso. Anser du att något är felaktigt med fakturan vi skickat ut till dig? Vänligen kontakta din bygghandel omgående för att reda ut oklarheter.

 

Fakturakopia vid betalningspåminnelse?

Önskar du en kopia på din obetalda faktura? Med hjälp av kundnummer samt OCR från betalningspåminnelsen kan du enkelt se och skriva ut fakturakopior direkt via vår fakturaportal:  fakturakopia.abkarlhedin.se 


Vid eventuell reklamation av faktura - vänligen kontakta din bygghandel.

 

Utnyttja kreditfaktura

När du använder dig av erhållen kreditfaktura vid betalning var då vänlig uppge kreditfakturans samt fakturanr/OCR nummer. 

 

Kreditupplysning

Enligt vår kreditpolicy gör vi en kreditupplysning när vi ingår kreditavtal med dig som kund. I samband med vår förfrågan till kreditupplysningsföretaget kommer du som privatkund/enskild firma att få kreditupplysningskopia hemskickad till dig.

 

Copyright © AB Karl Hedin Bygghandel 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB