Kontakta oss

VANLIGA FRÅGOR - FAQ

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi brukar få. 

Hittar du inte svaret här är du varmt välkommen att kontakta din lokala bygghandel.

TRANSPORT

Kan jag låna släp för att köra hem byggvarorna?
Ja, på de flesta av våra anläggningar kan du låna gratis släpvagn i samband med köp. Kontakta oss så berättar vi hur det går till.


Kan man få varor levererade direkt till arbetsplatsen?
Sjävklart! Beställ utkörning hos din lokala bygghandel i samband med beställning så sparar du mycket tid. Tid som du kan lägga på viktigare saker. Kostnaden för utkörningen är i regel betydligt mycket mindre än kostnaden för att själv lägga tiden på att åka och hämta materialet. Kontakta oss så berättar vi mer!


Erbjuder ni kranlyft?
Ja, de flesta av våra anläggningar har möjlighet att leverera gods med kranbil. Du beställer tjänsten i samband med beställning av dina varor. Var gärna ute i god tid då detta är en populär tjänst, så slipper du onödig väntetid. Kontakta oss så går vi igenom förutsättningarna, att vi kan komma fram till din arbetsplats och att det finns utrymme att lossa godset på ett säkert och effektivt sätt.


Vad händer om godset har blivit skadat i transporten?
Skulle ditt gods mot förmodan bli skadat under transport så står vi för det. Anmäl synliga skador direkt till chauförren och kontakta oss snarast så att vi kan ordna ersättningsleverans. Om du finner en dold skada ska du kontakta oss inom 7 dagar från mottagandet.

Copyright © AB Karl Hedin Bygghandel 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB