Mitt första sommarjobb som student på jägmästarprogrammet var hos AB Karl Hedins fältorganisation. Kontakten med AB Karl Hedin har sedan dess följt mig under hela studietiden.

Mitt första sommarjobb som student på jägmästarprogrammet var hos AB Karl Hedins fältorganisation. Kontakten med AB Karl Hedin har sedan dess följt mig under hela studietiden. Tack vare engagerade och hjälpsamma kollegor har jag på sidan av utbildningen fått möjlighet att utveckla mina kunskaper i försörjningskedjan, från skog till sågade trävaror. Nu, i slutet av mina studier fick jag dessutom möjligheten att skriva mitt examensarbete tillsammans med AB Karl Hedin Sågverk och Bygghandel. Ämnet är relevant för organisationen och det känns som att jag kan vara med och bidra till utvecklingen av verksamheten

Sommarjobb AB Karl Hedin Råvara

För dig som går en relevant utbildning erbjuder vi sommarjobb i första hand inom den skogliga verksamheten. Främst handlar jobben om gallringsuppföljning men även andra arbetsuppgifter för att utveckla produktion och virkesköp förekommer.


Du ansöker om sommarjobb genom att skicka in CV och personligt brev till oss. Vi tar löpande emot intresseanmälningar för sommarjobb. Kontaktuppgifter hittar ni nedan.

Examensarbete AB Karl Hedin Råvara

Att skriva sitt examensarbete hos oss har varit inkörsporten för många till en traineetjänst inom koncernen och som resulterat i en fortsatt fast anställning.  AB Karl Hedin kan erbjuda platser inom samtliga av våra verksamhetsdelar som finns placerade på flera olika orter i Mellansverige. 
Ansök genom att skicka en kort presentation om dig själv, din utbildning och om du har egna idéer avseende ditt examensarbete. Ange tidsplan för kursen du läser och under vilken tid det är aktuellt för dig att avlägga examensarbetet. 


Vi tar löpande emot intresseanmälningar. Kontaktuppgifter hittar ni nedan. 

Skicka in intresseanmälan

För att ansöka sommarjobb hos oss är du välkommen att kontakta; 


Andreas Hugoson
Distriktschef Öst
andreas.hugoson@abkarlhedin.se

010-121 90 51


Tommi Hakso

Distriktschef Väst
tommi.hakso@abkarlhedin.se

010-121 90 12


Johan Klingberg
Produktionschef

johan.klingberg@abkarlhedin.se

010-121 90 07


För ansökan om examensarbete är du välkommen att kontakta; 


John Andersson Gull

Råvaruchef

john.a.gull@abkarlhedin.se

010-121 90 08


Copyright © AB Karl Hedin 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB