KONSTRUKTIONSCHEF TILL AB KARL HEDIN SÅGVERK

OM OSS


AB Karl Hedin är en familjeägd trähandelskoncern med ca 1000 anställda och en omsättning på 4,5 miljarder kronor. Det gör AB Karl Hedin till en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner och det är vi stolta över. Vi vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och ett brett utbud. Vår senaste satsning är en ökad vidareförädling för att underlätta byggprocessen med färdigkapade husstommar och takstolar.


Nu söker vi dig som sedan tidigare har fler års chefserfarenhet eller är intresserad att ta nästa steg i karriären och utveckla processflödena tillsammans med oss. Är du resultatinriktad, relationsorienterad där du på ett övertygande sätt kan bidra med nya idéer och förbättringsförslag? Ta chansen och sök idag!


DINA ARBETSUPPGIFTER


Som Konstruktionschef på Karl Hedin sågverk innefattar ditt ansvar budget och verksamhetsutveckling för konstruktionsavdelningen. I rollen ingår även att leda säljande konstruktörer och externa ritare med ett personalansvar för totalt fem personer. Din främsta målsättning är att effektivisera processerna från offert till leverans, och här ligger ansvaret på dig att driva denna utveckling framåt.


Eftersom rollen är ny hos oss har du stora möjligheter att vara med och påverka tjänstens omfattning och betydelse. Om du är redo att ta nästa steg och önskar ett större ansvar inom konstruktion, så finns det möjlighet att växa tillsammans med organisationen. Ditt arbete kommer att ge dig dagliga utmaningar och möjligheter att utvecklas.

Arbetsplatsen sträcker sig över förädlingsenheterna i Rättvik, Avesta Krylbo och Borlänge. Resor kommer vara en del av tjänsten.


DIN PROFIL


Du har en akademisk ingenjörsexamen eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Utbildning inom bygg är meriterande men inget krav. Du har erfarenhet inom konstruktion och vi söker dig som vill ta nästa steg som chef eller sedan tidigare har chefserfarenhet. Körkort B och förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift krävs.

Som person är du driven och målinriktad. När du har klargjort dina mål arbetar du ihärdigt och ambitiöst för att uppnå dem. I samarbetet med andra är du flexibel och strävar efter lösningar som gynnar alla parter där du har en prestigelös approach när du leder andra mot gemensamma mål.


Din kreativa instinkt gör att du kan tänka utanför ramarna och hitta nya vägar för att lösa problem. Dessutom är du skicklig på att föra fram dina åsikter och argumentera för ditt och företagets bästa, samtidigt som du visar respekt för andras synpunkter genom att lyssna och vara öppen för olika perspektiv.


ANSÖKAN


I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering.


För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Göransson, johan.goransson@clwork.se 0708-21 53 58.


Sista ansökningsdag är 14/1.

Copyright © AB Karl Hedin 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB