SOCIAL-_-Facebook Inköpare bred med kort text V4

Inköpare till AB Karl Hedin Emballage i Torpa, Vretstorp

Vi söker en driven inköpare till våra 11 emballageanläggningar. Tjänsten är inriktad främst mot inköp av virke, inom en organisation där egenansvar och möjlighet till att forma sitt egna arbete är stort.

AB Karl Hedin Emballage är en av Sveriges största emballageproducenter med en bred geografisk utspridning av elva anläggningar från Bankeryd i söder till Örnsköldsvik i norr. Vi är en del av Hedinföretagen, som är en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner. Vi är stolta över att stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud. Vi värnar om både människorna och naturen på de orter där vi verkar. Idag är vi ca 1100 medarbetare och omsatte 7,4 miljarder kronor under 2023. Vi är stolta över att ha full kontroll på hela värdekedjan, från egen skog till sågverk, bygghandel och emballage, eller som vi säger - från planta till planka.


Arbetsuppgifter:

Som inköpare ska du jobba långsiktigt med stabila relationer mot sågverk i Sverige och genom dessa relationer skapa en optimerad virkesförsörjning åt våra 11 emballagefabriker. Arbetet bygger på dina interna och externa kommunikativa egenskaper och förmåga att skapa relationer och göra affärer. Det är en spännande och varierande roll där vi vill se en engagerad person som hanterar inköpen till våra anläggningar tillsammans med platscheferna. Här blir du som inköpare en nyckelperson.


Vi söker dig som har erfarenhet från en roll inom inköp och är van att arbeta under eget ansvar. Att vara självständig och jobba strukturerat är en förutsättning för att lyckas. Du ska ha en god arbetsmoral och bra samarbetsförmåga, med ett driv och en vilja att bidra.


För att lyckas i rollen som inköpare behöver du ha:

•    Arbetserfarenhet inom inköp

•    Analytisk förmåga och vara uppmärksam på detaljer

•    God kommunikationsförmåga

•    B-körkort


Placeringsort: Torpa (utanför Vretstorp)

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

 

Ansökan skickas senast 2024-08-19 till martin.metso@abkarlhedin.se. Rekrytering sker löpande.

 

Frågor rörande tjänsten på samma mail eller 072-203 86 78

Copyright © AB Karl Hedin 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB