SOCIAL-_-Facebook PC bred kort text

Platschef till AB Karl Hedin Emballage i Jularbo, Avesta

Vi söker en driven ledare till vår emballageanläggning i Jularbo. Tjänsten är inriktad mot att driva, utveckla och ansvarar för en emballagefabrik med runt 15 anställda inom en organisation där egenansvar och möjlighet till att forma sitt egna arbete är stort.

AB Karl Hedin Emballage är en av Sveriges största emballageproducenter med en bred geografisk utspridning av elva anläggningar från Bankeryd i söder till Örnsköldsvik i norr. Vi är en del av Hedinföretagen, som är en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner. Vi är stolta över att stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud. Vi värnar om både människorna och naturen på de orter där vi verkar. Idag är vi ca 1100 medarbetare och omsatte 7,4 miljarder kronor under 2023. Vi är stolta över att ha full kontroll på hela värdekedjan, från egen skog till sågverk, bygghandel och emballage, eller som vi säger - från planta till planka.


Arbetsuppgifter:

Som platschef tar du ansvar för att själv leda och utveckla verksamheten i Jularbo. Du ska trivas med att ta ansvar och egna beslut då du är närmst verksamheten. Platschefen har kontakt med industrikunderna, både gällande försäljning och löpande leveranser. Det är en spännande och varierande roll där vi vill se en engagerad person som bör ha intresse för såväl produktionslösningar, materialflöden och personalfrågor samt vara den ledaren som föregår med det goda exemplet. Arbetet bygger på dina interna och externa kommunikativa egenskaper och förmåga att skapa relationer och göra affärer.


Vi söker dig som har erfarenhet från en roll med personalansvar och är van att arbeta under eget ansvar. Att vara självständig och kunna leda en hel anläggning är en förutsättning för att lyckas. Du ska ha en god arbetsmoral och bra samarbetsförmåga, med kraften och engagemanget att driva vår emballagefabriken framåt.


Som platschef ansvarar du för:

•    Resultatet

•    Försäljning

•    Inköp

•    Personal (ca. 15 personer)

•    Arbetsmiljö


För att lyckas i rollen som platschef behöver du ha:

•    Arbetserfarenhet med personalansvar

•    Ett entreprenöriellt tänkande och kunna ta beslut

•    God kommunikationsförmåga och kunna ta ansvar för verksamheten

•    B-körkort


Placeringsort: Jularbo (utanför Avesta)

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

 

Ansökan skickas senast 2024-08-05 till oskar.ryno@abkarlhedin.se. Rekrytering sker löpande.


Frågor rörande tjänsten på samma mail eller 070–204 40 63

Copyright © AB Karl Hedin 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB