AB Karl Hedin söker just nu virkesköpare till Norrtälje kommun

Ta chansen och sök ett av de mest attraktiva jobben på AB Karl Hedin Råvara!


AB Karl Hedin Råvara är en väletablerad inköpsorganisation av virke från hela Mellansverige och just nu söker vi virkesköpare till vårt köpområde i Norrtälje kommun med placering på råvarukontoret i Uppsala.


Din framtida arbetsplats

AB Karl Hedin är en familjeägd sågverks- och trähandelskoncern i Mellansverige. Vi har hela kedjan från planta till planka. Vi är i dagsläget ungefär 20 virkesköpare inom råvaruorganisationen med uppdrag att försörja våra tre sågverk. Vi är ett stort litet företag och du är aldrig mer än ett samtal ifrån våra nio emballagefabriker eller våra 50 bygghandelsanläggningar. Med frihet under ansvar fyller du en stor roll i företagets decentraliserade organisation och framtida utveckling. 


Ditt ansvarsområde

I rollen som virkesköpare på AB Karl Hedin har du ett helhetsansvar för virkesinköp och skogliga åtgärder hos privata skogsägare inom din geografi. Det innebär att du arbetar med bearbetning, rådgivning, kontraktering, planering och administration för samtliga skogliga åtgärder inom ditt köpområde.


För att lyckas i rollen

Du har sinne för affärer och är serviceinriktad med god kommunikation. Som virkesinköpare är du strukturerad och drivs av högt arbetstempo. Vi ser gärna att du är en erfaren virkesköpare med skoglig utbildning på högskolenivå eller har skaffat motsvarande kunskaper på annat sätt. B-körkort är ett krav.


Placeringsort: Uppsala, köpområde Norrtälje kommun

Anställningsform: Tillsvidare, 100%

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer info/ansökan med CV senast 2023-12-17

Andreas Hugoson, distriktschef öst

Telefon 076-146 37 57

Andreas.hugoson@abkarlhedin.se 

 

Copyright © AB Karl Hedin 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB