Byggsäljare Sälen

 Har du erfarenhet av försäljning och brinner för att skapa långsiktiga relationer?

Som byggsäljare kommer du att vara våra företagskunders dagliga kontaktperson. Du har en stor känsla för service och ett flexibelt tänk med god förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet och identifiera affärsmöjligheter. I rollen som Byggsäljare jobbar du med våra befintliga kunder och du etablerar nya kundkontakter.
 
Arbetsuppgifter
Rollen som Byggsäljare kommer vara varierande med ett högt tempo. Du räknar på pris- och materialförfrågningar som kommer från olika entreprenörer vilket ställer krav på stor professionalism, kunskap och noggrannhet.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
·       Försäljning av byggmaterial och förnödenheter
·       Bearbetning av och kontakt med nya samt befintliga kunder
·       Kundansvar och förhandling gentemot kund
·       Ordermottagning, offertskrivning och uppföljning
 
Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäljning. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina ansvarsområden självständigt. Viljan att "ta i där det behövs" är en viktig egenskap hos alla anställda. Vidare är du noggrann, strukturerad, har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.
 
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg och spännande arbetsplats där du gärna stannar och åldras med dina kollegor. Ett fantastiskt roligt arbete där kreativiteten flödar!
 
Låter detta intressant?
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
 
Jonas Finn-Olsson
Platschef Sälen
070-3516856

Jonas.finn.olsson@abkarlhedin.se
 
Placeringsort: Sälen
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare (provanställning tillämpas)
Tillträde: snarast eller enligt ök.


AB Karl Hedin är en familjeägd sågverks- och handelskoncern med verksamhet i Mellansverige och Estland. Företaget grundades 1917 och har idag runt 1000 anställda och omsätter cirka 6 miljarder kronor. Vi bedriver idag verksamhet inom sågverk, förädling, emballage och bygghandel där bygghandeln med sina 49 enheter är den största och mest expansiva delen av trä- och handelskoncernen AB KARL HEDIN.

Copyright © AB Karl Hedin 2023 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB Copyright © AB Karl Hedin 2023
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB