Lagersäljare Sälen

Vill du vara delaktig i vår nyetablering av vår bygghandel i Sälen?

Som lagersäljare kommer du vara den första personen våra kunder möter ute på gården. Med stor känsla för service och materialvana hjälper du kunden med att hitta, plocka ihop och lasta på våra varor. I rollen som Lagersäljare jobbar du med våra befintliga kunder och skapar en god kontakt med nya kunder som besöker oss.


Arbetsuppgifter
Rollen som Lagersäljare kommer vara varierande med ett högt tempo. Du bemannar lagret tillsammans med övriga i ditt arbetslag. Du har ansvar över att lagret ser rent och snyggt ut och att kunderna får en god service när de besöker oss.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
•    Hjälpa kunden med tips och råd om materialval
•    Arbeta med inköpsrutiner, inventering och varupåfyllnad
•    Plocka ihop byggmaterial som ska levereras ut till kund
•    Lastning och lossning av byggmaterial


Vem är du?
Vi söker dig som gillar doften av trä och har ett genuint intresse för service och försäljning. Du uppskattar att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina ansvarsområden självständigt. Viljan att "ta i där det behövs" är en viktig egenskap hos alla anställda. Vidare är du noggrann, strukturerad, har en öppen och rak kommunikation samt är ödmjuk och prestigelös i din natur.


Krav för tjänsten:
•    Truckkort
•    B körkort


Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg och spännande arbetsplats där du gärna stannar och åldras med dina kollegor. Ett fantastiskt roligt arbete där kreativiteten flödar!


Låter detta intressant?
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:


Jonas Finn-Olsson
Platschef Sälen
070-3516856

jonas.finn.olsson@abkarlhedin.se


Placeringsort: Sälen
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare (provanställning tillämpas)
Tillträde: snarast eller enligt ök.


AB Karl Hedin är en familjeägd sågverks- och handelskoncern med verksamhet i Mellansverige och Estland. Företaget grundades 1917 och har idag runt 1000 anställda och omsätter cirka 6 miljarder kronor. Vi bedriver idag verksamhet inom sågverk, förädling, emballage och bygghandel där bygghandeln med sina 49 enheter är den största och mest expansiva delen av trä- och handelskoncernen AB KARL HEDIN.

Copyright © AB Karl Hedin 2023 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB Copyright © AB Karl Hedin 2023
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB