Maskinoperatörer på AB Karl Hedin Emballage i Bankeryd

Vi söker maskinoperatörer till vår emballagefabrik i Bankeryd som kommer växa rejält de närmsta åren. Vill du vara en del i denna spännande resa? Vi hoppas det! 

 

AB Karl Hedin Emballage är en av Sveriges största emballageproducenter med en bred geografisk utspridning, där Bankeryd är en av våra totalt tio anläggningar. Historiskt sett har produktionen i Bankeryd huvudsakligen bestått av maskintillverkad lastpall, där visionen nu även är att bygga upp en konkurrenskraftig tillverkning av manuellspikade trälådor och annat kundanpassat specialemballage.

 

Som maskinoperatör i Bankeryd tillverkar du träemballage i alla dess former. Du ingår i ett arbetslag som betjänar industriella maskiner, spikar emballage manuellt med hjälp av spikpistol, samt längdkapar virke med in- och utlastning. Det är ett fysiskt krävande jobb som samtidigt är väldigt varierande. Genom att arbeta proaktivt spelar du dessutom en viktig roll i att kontinuerligt utveckla och effektivisera vår produktion.

 

Vi söker dig som tidigare jobbat i eller vid industriella maskiner och är praktiskt lagd. Du ska ha en god arbetsmoral, vara ordningsam och ha en bra samarbetsförmåga, med ett driv och en vilja att bidra. Underhålls- och PLC-kunskap är meriterande.

 

Placeringsort: Bankeryd

Omfattning: 100%

Arbetstider: I nuläget dagtid men kommer i framtiden bli 2-skift

Tillträde: Enligt överenskommelse


Skicka in din ansökan

Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan snarast, men senast 2023-12-31. Rekrytering sker fortlöpande.

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till:

Mattias Hallberg, Platschef

mattias.hallberg@abkarlhedin.se

Tel 070-646 75 02

 

AB Karl Hedin Emballage Bankeryd

Mekanikervägen 5

Bankeryd


Läs mer om AB Karl Hedin Emballage på https://www.abkarlhedin.se/emballage/.

Copyright © AB Karl Hedin 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB