Kontakta oss
LAGERSÄLJARE ENKÖPING

LAGERSÄLJARE ENKÖPING

Vill du arbeta i ett familjeägt företag med stark lokal förankring och goda utvecklingsmöjligheter? Är du en lojal, noggrann och serviceinriktad person med viljan att ta i där det behövs? Då kan du vara den vi söker!

Vill du arbeta i ett familjeägt företag med stark lokal förankring och goda utvecklingsmöjligheter? Är du en lojal, noggrann och serviceinriktad person med viljan att ta i där det behövs? Då kan du vara den vi söker!AB Karl Hedin Bygghandel är en av Sveriges största privata bygghandelskedjor med 50 butiker från Östersund i norr till Trollhättan i söder. Vi erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg, färg, inredning och trädgårdsprodukter till både proffs och hemmafixare. Vi sätter kunden i fokus och levererar hög kvalitet, god service och konkurrenskraftiga priser.


Vi söker nu en Lagersäljare till vår butik i Enköping 


Arbetsuppgifter
Som Lagersäljare är du i många fall våra kunders första kontaktperson. Du är strukturerad, ordningsam, social, redo för nya utmaningar och framförallt professionell i ditt bemötande mot våra kunder. Arbetet skiftar snabbt mellan service och rådgivning till våra kunder och traditionellt lagerarbete som lastning, lossning och plockning av byggmaterial. Du kommer att arbeta i ett engagerat och glatt team som stöttar varandra och har roligt på jobbet.
 
För att lyckas i rollen som Lagersäljare behöver du ha:
•    God kommunikationsförmåga och social kompetens
•    Ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt
•    Goda produktkunskaper inom byggmaterial
•    B-körkort och truckkort
•    Datavana


Vi erbjuder dig:
•    En heltidsanställning med kollektivavtal
•    En trevlig och stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter
•    En möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt och växande företag


Är du intresserad av att bli vår nya Lagersäljare? 
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till marcus.tallroth@abkarlhedin.se senast den 30/3. Märk din ansökan med “Lagersäljare”. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 
Vid frågor kontakta vår platschef Marcus Tallroth på marcus.tallroth@abkarlhedin.se eller 076-102 69 57
Välkommen med din ansökan!


Copyright © AB Karl Hedin Bygghandel 2024
Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB