BYGGHANDEL
“Hos oss får du trä från eget sågverk, hjälp att köra hem, ett välsorterat sortiment och kunskap om produkterna.”
Hitta närmaste bygghandel
Skaffa konto Våra tidningar. Kampanjer

Bygghandel

Vi tillhandahåller allt som har med byggnation att göra vare sig du är proffs eller hemmafixare. Det kan vara allt från hammare och spik till färg, inredning, isolering, målad Bergslagspanel och trävaror. Trävarorna kommer från egna skogar och sågverk vilket innebär att vi har koll på kvaliteten hela vägen.

Det har vi haft sedan tidigt 1900 tal.

Vår kunniga personal hjälper varje dag företag och privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar.  Personalen har en gedigen och lång bakgrund inom byggnation och kompetens  för mer än att bara sälja varor. Vissa har drivit eget byggföretag andra har andra erfarenheter av byggande, vilket innebär att vi kan hjälpa till med allt inom just ditt projekt. Ofta hjälper vi till med mängdning, viss beräkning, materialval, specialtransporter den tid som passar dig. Våra kunder brukar sammanfatta med ordet, trygghet!

Det handlar om att få rätt råd i butiken för att komma hem med rätt saker till bygget. Du ska också kunna fråga vad som helst och få kompetenta svar av vår personal. Inga frågor är för konstiga.
Som en kund sa- Ni tar ansvar, Ni kan er sak, Ni är servicevilliga vilket innebär att Ni är prisvärda!
Vi håller med, välkomna in till oss!


Månadskampanj: november-december
Klicka på bilden för att komma till vår månadskampanj


Klicka här för att läsa senaste numret av Byggmagazinet


Klicka här för att läsa senaste numret av Bygg som proffsen